Cum sa alegi pungile biodegradabile pentru afacerea ta

Cum sa alegi pungile biodegradabile pentru afacerea ta

Esti in cautarea unor pungi biodegradabile pentru afacerea ta si vrei sa faci alegerea potrivita. In cateva minute iti usuram decizia.

👉 Din ce sunt fabricate pungile biodegradabile?

- Se produc din materiale biodegradabile. Orice planta, fruct, leguma cu continut crescut in amidon, cele mai frecvente fiind porumbul, cartofii, trestia de zahar, orezul sau sfecla.
De asemenea, polietilena verde care se transformă în compost în timpul descompunerii este o optiune. Polietilena verde este un material regenerabil, reciclabil si durabil care are la baza etanolul din trestia de zahar braziliana.

👉 Ce capacitate de sustinere au?

- Suporta o incarcatura care variaza in functie de dimensiuni si grosimi. Cele disponibile la noi, sustin intre 1-7 kg.

👉 Ce grosimi au?

- In general se incadreaza intre 10 si 30 de microni. Cele pe care le promovam in magazin, au 15 µm (microni), 18 sau 20. 

👉 Ce dimensiuni uzuale sunt?

- Cele mai utilizate pungi bio sunt cele tip maieu si au 23x35 cm, 27x45 cm, 27x51 cm, 33x60. Motiv pentru care am si ales sa le promovam pe acestea. 
 

👉 Se plateste ecotaxa pentru pungile bio?

- Pentru cele bio nu se plateste ecotaxa, comparativ cu pungile LDPE pentru care se achita 0,15 lei+TVA/buc la Administratia Fondului de Mediu.
Iti recomandam sa fii precaut si sa te asiguri ca primesti pungi biodegradabile - o declaratie de conformitate in care sa se mentioneze acest aspect ajuta. 




In genere, pungile bio sunt utilizate in afacerile cu produse pe care clientii le transporta :). Sa luam ca exemplu pungile biodegradabile din magazin:

🔔 Pungi BIO mici, de 23x35 cm

- Au grosimea de 15 microni si suporta intre 1 si 2 kg. Se utilizeaza cu usurinta in brutarii, covrigarii, patiserii, magazinele alimentare sau generale, piete etc.

🔔 Pungi medii de 27x45 cm si 27x51 cm

- Acestea suporta greutati cuprinse intre 2 si 4 kg si au grosimea de 18 microni. Te bazezi pe ele pentru supermarket-uri, magazine de nisa, restaurante, covrigarii, patiserii sau chiar cand mergi la piata.

🔔 Pungi BIO mari, de 33x60 cm 

- Pungile BIOdegradabile de 33x60 cm au grosime de 20 microni si te ajuta pentru sarcina intre 6 - 7 kg. Se folosesc cel mai des in hypermarket-uri si supermarket-uri, magazine de incaltaminte sau haine, restaurante, pizzerii, catering etc.

Daca iti este de ajutor, pe urmatorul link gasesti categoria pungilor BIOdegradabile.



Am incercat sa-ti eliminam necunoscutele si sa-ti usuram decizia cand alegi ambalajele bio de care ai nevoie. Daca am reusit, tu ne spui.
Materialele biodegradabile vin sa sprijine protectia mediului. Avem nevoie de natura cat mai curata pentru noi si pentru cei dragi noua.

In articolele anterioare, va povesteam despre biodegradare, reciclare si compostare - ce semnifica si cum ne ajuta.

Alegerile se iau in cunostinta de cauza, pe baza unei informari corecte, iar noi punem punctul pe I si-ti oferim ceea ce ai nevoie: Timp, Cost, Calitate - informatie, claritate, dedicare.

O #zi_BIO excelenta!

Postarea anterioara
  • client

    Anca Anka Home Bakery

    quot Mii de multumiri, intotdeauna prompti si o calitate ireprosabila.
  • client

    Ionela L. Artist

    quot Multumesc pentru comanda. Sunt exact ce aveam nevoie si au ajuns si repede. Multumesc mult si pentru breloc.
  • client

    Florentina A. Mic Cag Concepts SRL

    quot Am primit comanda, multumesc foarte mult. Arata bine. Imi place imprimarea, clientii se vor amuza :).
  • client

    Andreea C. Project Manager & Events

    quot Am primit traistele si sunt minunate. Calitatea este foarte buna, comunicarea cu echipa a fost rapida si eficienta. Livrarea fara probleme.
  • client

    Mariana B. MB

    quot Va multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns. Produsele sunt de calitate, exact ce cautam! Comanda a ajuns inainte de termenul final, ceea ce m-a bucurat. 
  • client

    Adina D. Pet Shop "Codite"

    quot Folosesc sacosele voastre bio de ceva vreme. Sunt cea mai buna calitate pe care am gasit-o pana acum. Si rezistente, si simpatice :-).
    Comenzile se fac foarte usor, Sacosarul e un bun comunicator cu clientii :-). Si cu toate ca e o perioada mai dificila, nu au fost deloc probleme cu livrarea, comanda a venit chiar mai devreme decat ma asteptam!
    Va multumesc mult pentru seriozitatea de care dati dovada :-)!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!