Sacosa de panza, Utilitate: de la Accesoriu la Afacere

Sacosa de panza, Utilitate: de la Accesoriu la Afacere

Cum Iti Transformi Pasiunea in Afacere cu Sacosa de Panza Pictata?
Ce Beneficii Aduce in Viata Noastra aceasta sacosa?

Am scris acest articol pentru toti cei cu minti deschise si suflete frumoase caci are greutate, relevanta, concordanta. 

Intrebarea pe care ti-o adresam este: cat ai putea sa respiri intr-o punga de plastic?

Anual, la nivel global, sunt folosite miliarde de pungi din plastic si la fel de ingrijorator este faptul ca in Romania doar 1% din deseurile generate sunt reciclate.

spune nu plastic

 

Insa vrem sa-ti vorbim despre lucrurile FRUMOASE care se nasc din DRAGOSTE. Dragoste pentru? Dragoste pentru tot ceea ce ne inconjoara, natura, oameni, animale. Intr-un cuvant DRAGOSTE PENTRU VIATA.


Unul dintre exemplele de GRIJA pentru natura pe care il aducem in atentia ta este SACOSA DE PANZA si ce posibilitati iti ofera aceasta.

☝️ Indiferent ca esti antreprenor sau, pur si simplu,  om in viata de zi cu zi, sacosa de panza iti poate genera sentimentul de satisfactie la final de zi.

👉 Daca te pasioneaza pictura, sacosa de panza este, aproape, un must. Fie ca ai atelier sau practici la nivel de pasiune la tine in sufragerie, du-ti imaginatia la rang de arta si raspandeste bunastare in jurul tau.
Vei avea satisfactia ca din mainile tale a iesit o lucrare pe masura dedicarii.
 

Cum ti-ar sta cu sacosa de panza, pictata de tine, pe umar?

Este cea care striga: "Du-ma la cumparaturi!" Prietenii tai vor fi primii abonati si cu siguranta te vor ajuta sa dai vestea mai departe.


👉 Chiar daca esti antreprenor cu experienta, si vrei sa pornesti o noua afacere, sau la inceput de drum si vrei sa-ti incepi prima afacere din care pura placere fireasca sa-ti aduca un venit, aceasta sacosa iti ofera cateva variante sa profiti de oportunitate:
📌 O poti picta;
📌 O poti innobila, romaneste, cosand cu usurinta motivele traditionale care te inspira;
📌 Ii poti adauga accesorii precum: margele, paiete, stickere textile etc.;
📌 o poti imprima prin transfer termic.

sacosa de panza

 

Unde vinzi sacosa din panza si cum afla oamenii de tine?


Pentru ca traim in era in care avem la indemana tot felul de tool-uri, aplicatii, platforme, iata cateva exemple care speram sa-ti fie de ajutor:

1. Social Media: Astazi poti intra cu usurinta pe oricare din retelele sociale.
Poate fi Facebook, Instagram, YouTube sau TikTok care au milioane de utilizatori. Te poti face vizibil cu o strategie faina, ingenioasa.
De exemplu:
- Facebook are, astazi, 10 milioane de useri din Romania;
- Instagram, peste 5.000.000 de utilizatori;
- YouTube, este activ pentru mai mult de 13.000.000 de conturi;
- Pe TikTok sunt peste 6.000.000 de romani. (Sursa: Meta, Google, ByteDance)

2. Marketplace: Sunt platformele online unde gasesti produse de la sute / mii de selleri. Fiecare platforma pune la dispozitie variante de promovare interna. E un fel de targ si expozitie, dar online :).
Optiuni disponibile, de exemplu: breslo, emag, negociat, elefant, cel si asa mai departe.

3. Magazin online: Iti recomandam aceasta solutie, cu tot dragul, cand treci la nivelul 2, din momentul in care cifrele se schimba si sunt in crestere, iar tu vrei sa dezvolti si mai mult aceasta oportunitate.
Recomandarea noastra este Gomag.ro - platforma pe care ruleaza si magazinul nostru.


4. Targuri si expozitii, evenimente diverse: De aceasta data, intram in mediul offline.
Sunt acele evenimente unde gasesti, in functie de obiectul acestora, produse din domeniile respective, unde captezi informatii valoroase si de unde plecam cu multe carti de vizita si prieteni :).   



📢 Indiferent de varianta aleasa, la final de zi ramai cu satisfactia ca pui umarul in procesul de Protejare a Mamei Naturi si nu numai.

Evident, pentru promovarea brandului, a unui mesaj sau la lansarea produselor noi, companiile aleg, frecvent, optiunea sacoselor din bumbac personalizate.

Sacosa de panza este folosita la cumparaturi devenind in timp si un accesoriu ce poate fi purtat cu usurinta in majoritatea contextelor. 
Atunci cand mergi la scoala, job, vacanta sau pur si simplu la o iesire in oras cu prietenii, este unul dintre cele mai simpatice accesorii cu amprenta. Amprenta asupra ta si a stilului tau de viata, asupra oamenilor din jurul tau prin puterea exemplului.

O sacosa de panza din bumbac:
- este fancy: iesi din multime cu o astfel de sacosa pictata cu gandurile si energia ta;
este rezistenta: chiar si la greutati mari;
are utilizare indelungata: o speli si o refolosesti muuuult timp.

Speram sa-ti fi dat un boost de energie si idei practice cat sa pornesti la drum.

Da-i sacosei tale personalitatea pe care o vrei si scoate-o in lume!

Asadar, Sacosa de Panza din Bumbac te ajuta sa transformi palpabilul in profitabil. Sacosele din bumbac natur, negre, albastre sau rosii, sunt disponibile in seturi de 10 bucati. 
Noi ti-am oferit un link, mai departe esti stapanul propriei calatorii :).

O #zi_BIO excelenta!
Postarea urmatoare
  • client

    Adina D. Pet Shop "Codite"

    quot Folosesc sacosele voastre bio de ceva vreme. Sunt cea mai buna calitate pe care am gasit-o pana acum. Si rezistente, si simpatice :-).
    Comenzile se fac foarte usor, Sacosarul e un bun comunicator cu clientii :-). Si cu toate ca e o perioada mai dificila, nu au fost deloc probleme cu livrarea, comanda a venit chiar mai devreme decat ma asteptam!
    Va multumesc mult pentru seriozitatea de care dati dovada :-)!
  • client

    Claudia M. Uz Personal

    quot Sunt foarte multumita. Produse de calitate. Foarte multa amabilitate. Recomand!
  • client

    Andreea R. Pippo Fashion SRL

    quot Suntem 100% multumiti de colaborare. Calitate, seriozitate, promptitudine si profesionalism la cel mai mic pret. Exact ceea ce cautam.
  • client

    Alexandra B. Uz Personal

    quot Am fost foarte multumita de ce am comandat, calitatea produselor a fost chiar mai buna decat ma asteptam. Mi s-a raspuns foarte prompt la email si am primit comanda intr-un timp foarte scurt. 
  • client

    Alina M. Uz Personal

    quot Produsele comandate au fost muuuult peste asteptarile mele. Super pret, super calitate!
  • client

    Sara M. Uz Personal

    quot Imi plac foarte mult sacosele din bumbac cumparate, sunt de calitate si arata exact ca in poza din magazin. Eu pictez in timpul liber si m-am gandit sa incerc sa pictez niste sacose pentru mine si familia mea, a fost prima data cand am pictat pe textile. Experienta a fost una foarte placuta, iar gentile au iesit foarte frumos.
  • client

    Raluca J. Uz Personal

    quot Vreau sa multumesc pentru rapiditatea cu care a fost livrata comanda. Chiar nu ma asteptam sa o primesc a doua zi. Plasutele din bumbac sunt minunate, perfecte pentru a fi decorate dupa cum doresc. Imi place ca sunt bio si nu dauneaza mediului inconjurator. 
    Cu siguranta voi mai comanda de la voi cat de curand.
     

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!