Pungi BIOdegradabile

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Selectia ta:

Ambalare (bio): 100 buc / set ×

Pungi BIOdegradabile

 

In primul rand, pentru ca vrem sa ai garantia ca produsele noastre se incadreaza in standardele proiectelor tale, iti venim in intampinare cu optiunea de a solicita mostre - pe care le livram gratuit :). 


Sunt produse in Romania, prietenoase cu natura.
Datorita faptului ca sunt produse din materiale naturale, respectiv porumb, trestie de zahar, cartofi etc, pungile sunt 100% bio si compostabile si, in consecinta, inofensive pentru plante, animale si intregul mediu inconjurator.

 

Unde gasim pungile ecologice biodegradabile


Cateva exemple de afaceri in care aceste pungi bio se vand sau se ofera gratuit:
hypermarket-uri si supermarket-uri, magazine alimentare sau generale, restaurante fast food si slow food, carmangerii, fabrici de mezeluri, bistro-uri, cafenele, pizzerii si catering, brutarii - covrigarii, patiserii, cofetarii, alte companii cu produse de panificatie, farmacii, etc.

 

TOP vanzari Pungi BIOdegradabile


Din istoricul vanzarilor noastre, la pret de producator, de pungi / sacose / plase biodegradabile pe nisele pe care suntem prezenti, putem furniza un top 4 al celor mai vandute dimensiuni: 27x45 cm, 27x51 cm, 33x60 cm si 23x35 cm, motiv pentru care am si ales aceste 3 optiuni pentru imprimarile "O #zi_BIO excelenta".

Pachetele mixate sunt solicitate frecvent pe sacosarul.ro.

 

Conformitate cu standardele romanesti si europene
 Sunt 100% BIOdegradabile si Compostabile si respecta standardele care se aplica in Romania, respectiv norma europeana EN 13432 si standardul romanesc SR 13432.

Facturile care insotesc produsele au atasata Declaratia de Conformitate pentru certificare

Pungile BIOdegradabile, disponibile in stoc, sunt produse in Romania de companii cu experienta indelungata pe piata de profil.
 
Pentru pungile / sacosele / plasele BIOdegradabile nu se achita ecotaxa.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!