Cum sa pictezi sacose din panza ca hobby sau afacere

Cum sa pictezi sacose din panza ca hobby sau afacere

Daca esti genul de persoana care iubeste sa-si personalizeze accesoriile, atunci acest articol este pentru tine.

Iti prezentam o metoda simpla, creativa si mai ales distractiva prin care sa transformi sacosele din panza in opere de arta unice. Sa pictezi pe sacosele din panza, respectiv bumbac si iuta, te ajuta sa obtii accesorii originale, dar si sa contribui la protejarea mediului inconjurator evitand folosirea de pungi daunatoare acestuia.

Afla cum poti sa pictezi cu usurinta sacose din panza si bucura-te de rezultatul final!
 

Cuprins articol "Cum sa pictezi sacose din panza"
1. Cine poate picta sacose din panza
2. Cum alegi sacosele din panza
3. Cu ce vopsea pictezi

 

Cine poate picta sacose din panza

Oricine.
Oricine poate sa picteze sacose din panza. Nu este nevoie sa fii artist talentat sau sa ai experienta in pictura. Cheia succesului este sa-ti folosesti imaginatia si creativitatea pentru a reliza modele faine si originale.

Pictura pe sacose de bumbac, in special, pe cele natur este o activitate antrenanta si relaxanta, in acelasi timp, care poate fi practicata atat de adulti, cat si de copii. Poti petrece, astfel, timp liber in mod eficient, iar rezultatele sunt, de cele mai multe ori, pe masura asteptarilor.

Inainte de a incepe proiectul, iti recomandam sa te gandesti la tematica si/sau design-ul cu care vrei sa innobilezi sacosa. Poate doresti sa desenezi o simpla floare sau un tablou complex, abstract.

Lasa-ti imaginatia sa zburde! De ea depinde, pur si simplu.

sacosa din panza - bumbac natur - pictata


In plus, daca esti nou in arta picturii pe panza, exista numeroase tutoriale online care te ajuta in procesul creativ. Noi am povestit cu ceva vreme in urma despre utilitatea sacoselor din panza, de la hobby la afacere.

Am ales un scurt video tutorial si pentru a-l urmari in limba romana, da click pe rotita pentru setari => subtitrari => engleza automat => traducere automata => selectezi limba romana.
 

 


Cu puțin curaj si inspiratie iti incanti prietenii sau clientii cu sacosele din panza personalizate cu ideile tale originale.

 

Cum alegi sacosele din panza

Atunci cand vrei sa pictezi sacose din panza, primul pas este sa le alegi pe cele potrivite. Inainte de a te grabi sa cumperi orice tip de sacose din bumbac, este indicat sa iei in considerare cel putin doua aspecte importante:

  1. Dimensiuni si forme.

    Sa te gandesti la dimensiunea si forma sacoselor pe care le vei picta. Exista pe piata multe modele in functie de obiectivele doritorilor. Asadar, alege cu atentie dimensiunile si forma potrivita pentru proiectele tale!
  2. Material.

    Iti recomandam sa acorzi atentia cuvenita materialului din care sunt fabricate. Asigura-te ca materialul este 100% bumbac pentru ca vopseaua sa se prinda bine si culoarea sa reziste in timp!
Sacosele din panza naturala sunt optiunea excelenta pentru pictat deoarece absorb vopseaua foarte bine si permit realizarea unor detalii calitative care sa-ti puna in valoare imaginatia.

Clientii aleg frecvent doua dintre variantele disponibile in magazin, respectiv sacose din panza (bumbac natur) de 38x42 cm si pe cele un pic mai subtirele, de 37x41 cm, dar si mai economice, ambele cu manere lungi ca sa poata fi purtate pe umar.

cu ce pictezi sacose de bumbac natur

 


Cu ce vopsea pictezi

Deloc de neglijat este vopseaua pe care o utilizezi pentru a picta pe sacose din panza. In general, cele mai bune optiuni sunt cele acrilice sau vopselurile textile pe baza de apa. Acestea sunt durabile, iar sacosele pot fi spalate fara probleme.

Daca vrei sa faci culorile mai puternice si mai luminoase, poai adauga putin amestec de fixativ la vopseaua textila.

Daca esti incepator in ale picturii pe tesaturi, poate fi o idee buna sa experimentezi diferite tehnici si stiluri pe panza inainte de a incerca ceva complex.

Speram ca acest mic ghid despre cum sa pictezi sacose din panza sa fie util pentru proiectele tale viitoare si nu uita:
Cel mai important aspect este sa te distrezi si sa-ti scoti in evidenta creativitatea.

Fii diferit! Iesi din multime! Pictează-ţi lumea si bucura-te de ea!

In foto principala a acestui articol sunt capturi primite de la creatoarea de povesti Cosmina alias SmileyBoy. Picturile sunt realizate de copiii care merg la atelierele de creatie pe care le organizeaza, periodic, in Brasov.

Trimite-ne realizarile!
Le putem promova pe pagina noastra de Facebook si/sau in magazin, pe pagina dedicata pozelor primite de la clientii care picteaza ca hobby sau afacere ori chiar profesori care au ales aceasta activitate pentru "Saptamana Altfel".

Postarea anterioara
  • client

    Raluca J. Uz Personal

    quot Vreau sa multumesc pentru rapiditatea cu care a fost livrata comanda. Chiar nu ma asteptam sa o primesc a doua zi. Plasutele din bumbac sunt minunate, perfecte pentru a fi decorate dupa cum doresc. Imi place ca sunt bio si nu dauneaza mediului inconjurator. 
    Cu siguranta voi mai comanda de la voi cat de curand.
     
  • client

    Mihaela S. Artist

    quot Livrare rapida si produse foarte bune. Revin cu poze de indata ce sunt gata "produsele".
    ...
    Multumim din suflet pentru calitatea materialului si pentru promptitudinea livrarii comenzii!
  • client

    Cosmina O. Artist

    quot Grozav!
    Sunt multumita de calitatea produselor, iar colaborarea este peste nivelul asteptarilor.

    Produse faine si de calitate + oameni prompti si preocupati = client multumit si fidel!
  • client

    Andreea C. Project Manager & Events

    quot Am primit traistele si sunt minunate. Calitatea este foarte buna, comunicarea cu echipa a fost rapida si eficienta. Livrarea fara probleme.
  • client

    Ionela L. Artist

    quot Multumesc pentru comanda. Sunt exact ce aveam nevoie si au ajuns si repede. Multumesc mult si pentru breloc.
  • client

    Anca Anka Home Bakery

    quot Mii de multumiri, intotdeauna prompti si o calitate ireprosabila.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!