Pungi - Sacose BIO

Afiseaza: 1-21 din 59 produse

 Filtre


Pungi maieu bio
 

Fiind produse din materiale naturale, respectiv porumb, trestie de zahar, cartofi etc, pungile  sunt 100% biodegradabile si compostabile si, in consecinta, inofensive pentru plante, animale si intregul mediu inconjurator.Pungile maieu biodegradabile respecta standardele aplicabile in Romania, respectiv norma europeana EN 13432 si standardul romanesc SR 13432.

Pungile BIOdegradabile se vand sau se ofera gratuit in: hypermarket-uri si supermarket-uri;  magazine alimentare sau generale; restaurante fast food si slow food; carmangerii, fabrici de mezeluri; bistro-uri, cafenele; pizzerii si catering; brutarii - covrigarii, patiserii, cofetarii sau alte companii cu produse de panificatie; farmacii, etc.

Pentru pungile / sacosele / plasele BIOdegradabile nu se achita ecotaxa.


Sacose din panza


Sacosele din panza, respectiv din Bumbac sau Iuta, sunt economice, tinand seama de durabilitate, si adaptabile pentru orice tip de cumparaturi. 
Sacosa premium din bumbac poate fi utilizata si in excursii ocazionale, cand oferi cadouri, la plaja, ca sacosa promotionala, pentru depozitarea produselor uscate sau legume etc.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!